carstorage & go

Exclusieve overdekte stalling voor uw exclusieve en/of klassieke auto.

Carstorage & Go is een state of the art stallingsfaciliteit, geheel ingericht op het veilig stallen van uw exclusieve auto. Compleet verzorgde beveiliging in combinatie met stallen op hoogte via een autolift garanderen dat uw auto uiterst veilig tegen diefstal gestald staat. De aangename temperatuur en lage luchtvochtigheid maken Carstorage & Go de stallingsplek bij uitstek voor uw klassieker. Tevens is er de mogelijkheid om uw auto gedurende stalling aangesloten te houden op een druppellader.  Zo treft u uw auto altijd rijklaar aan. 

Gelegen aan de rand van Den Haag, op steenworp afstand van de A4, A12 en A13.  Dit maakt Carstorage & Go goed bereikbaar vanaf bijvoorbeeld Delft, Rotterdam, Den Haag, Leiden en Wassenaar. Ons unieke pand beschikt over een chique businessclub met bar, waar we u graag ontvangen onder het genot van een heerlijke kop Italiaanse koffie. Hier heeft u zicht op onze autolift die de auto’s naar ruim 8 meter hoogte vervoert. 

Bent u op zoek naar stalling voor uw dierbare auto? Kom langs en wij leiden u rond, langs al het moois dat wij al hebben staan. 

 

Sedan and SUV

Sports

Classics

Neem een kijkje bij Carstorage & Go

Wij kregen bezoek van The Gentleman en hij neemt jullie graag mee op een tour door onze stalling. 

Een impresse van Carstorage & Go