Auto stallen bij Carstorage&Go

Wanneer u uw luxe auto tijdelijk ergens wilt onderbrengen waar deze veilig staat vindt u bij Carstorage&Goprecies wat u nodig heeft. In onze opslagloods kunt u voor een langere periode uw auto stallen, zodat deze tijdens uw afwezigheid niet in de buitenlucht hoeft te staan. Carstorage&Go is gevestigd in het oosten van Den Haag en bereikbaar vanaf de A4, de A12 en de A13.

Ons gebouw voor het parkeren van voertuigen kent uitgebreide faciliteiten en wordt beheerd door echte autoliefhebbers. Behalve een veilige plek om uw sportauto, custom car of luxe auto te stallen bieden zij uw vervoersmiddel ook de zorg die nodig is. Daarnaast wordt in verband met eventueel olieverlies onder elke auto een opvangbak neergezet. Verder kunt u ervoor kiezen om de accu aan te sluiten op een druppellader, zodat deze niet leegloopt en uw voertuig rijklaar blijft.

VEILIGHEID GEWAARBORGD

Behalve het nemen van de nodige voorzorgsmaatregelen doet Carstorage&Go er ook alles aan om een veilige omgeving voor uw luxe wagen te creëren. Onze parkeer- en opslagfaciliteit is daartoe uitgerust met camera’s, zodat de diverse ruimtes doorlopend kunnen worden gemonitord. Voor meer zekerheid is de autostalling tevens elektronisch beveiligd. Daarnaast vindt er persoonlijk toezicht plaats door onze medewerkers.

Bij Carstorage&Go uw auto stallen betekent zelfs dat er elk uur van de dag en elke dag van de week mensen van ons bedrijf aanwezig zijn. Ook voor weekend- en feestdagen wordt geen uitzondering gemaakt. Minstens zo belangrijk als de veiligheid is het binnenklimaat. Daarom wordt dit actief gecontroleerd, waarbij we er extra op letten dat de temperatuur en luchtkwaliteit steeds van hetzelfde niveau zijn.

AUTO STALLEN BIJ CARSTORAGE&GO

Het voor een bepaalde periode in bewaring geven van een auto kan om diverse redenen noodzakelijk zijn. Er kan bijvoorbeeld gebrek aan ruimte in de garage bij uw woning zijn. Of misschien zoekt u juist alleen in de winter een overdekte parkeerruimte waar u de luxe auto stallen kunt. Ook indien u een aantal weken of maanden voor vakantie in het buitenland bent, kan het raadzaam zijn om uw kostbare vervoersmiddel niet op de openbare weg te laten staan.

Bij Carstorage&Go is zowel ruimte voor kleine personenwagens als grotere voertuigen. En heeft u uw auto af en toe toch nodig, dan is dat natuurlijk geen enkel probleem. Wij zorgen er namelijk voor dat hij op het afgesproken tijdstip klaarstaat.

Leuk promofilmpje