AUTOSTALLING OVERDEKT

Ben u de trotse bezitter van een mooie auto en wilt u deze in veilige handen achterlaten in een overdekte autostalling? Ga naar Carstorage&Go in Den Haag. Wij doen er alles aan om uw auto in perfecte conditie te houden en in onze overdekte autostalling is uw auto veilig.

Carstorage&Go neemt tal van maatregelen om uw auto te beschermen en waakt 24/7 over de auto’s die in de overdekte stalling staan. U kunt uw auto stallen voor een korte of langere tijd, alleen in de zomer of winter, net zo u wilt. Uiteraard is het geen probleem als u tijdens de stallingsperiode in uw auto wilt rijden; wij zorgen dat uw auto gereed staat als u deze wilt komen halen.

Het beste voor uw auto

De overdekte autostalling van Carstorage&Go biedt het beste voor luxe auto’s zoals sportwagens, cabrio en coupé.  Wij zorgen voor een constante binnentemperatuur en plaatsen onder elke wagen een bak in verband met olielekkage. Natuurlijk is uw auto in de overdekte autostalling van Carstorage&Go ook in veilige handen.

Wij bewaken de stalling 24 uur per dag, 7 dagen per week en alle dagen is er iemand aanwezig om u te woord te staan of uw auto gereed te zetten voor gebruik. Feestdagen vormen daarop bij ons geen uitzondering.

Uw auto is onze zorg

U wilt natuurlijk niet worden geconfronteerd met een lege accu als u uw auto komt ophalen uit onze overdekte autostalling. Met behulp van een accudruppellader zorgen wij ervoor dat uw auto op elk moment startklaar is.

De overdekte autostalling van Carstorage&Go is geschikt voor het stallen van uw auto voor een korte periode maar ook voor langere periodes. Gaat u met vakantie, bent u wat langer in het buitenland of wilt u uw auto alleen in de zomer gebruiken? Kies voor veilige en betrouwbare auto opslag van Carstorage&Go in Den Haag.

Leuk promofilmpje