AUTO STALLEN WINTER

Zoekt u een goede mogelijkheid om uw auto te stallen tijdens de winter ga dan naar Carstorage&Go. Wij zijn gesitueerd in het oostelijk deel van Den Haag en goed bereikbaar vanaf zowel de A4 als de A12 en A13. Carstorage&Go biedt de mogelijkheid kostbare vervoersmiddelen veilig te stallen wanneer u deze niet nodig heeft. 

Rijdt u uw Cabrio alleen in de zomer en zoekt u een veilige én comfortabele opslag voor uw auto tijdens de winter? Misschien gaat u wat langer weg, overwinteren in een warm land en wilt u uw kostbare sportauto niet op de openbare weg laten staan. Carstorage&Go omringt uw auto met alle zorg zodat u zonder problemen direct uit de stalling weer veilig in uw auto kunt rijden.

Voordelen van Carstorage&Go

Carstorage&Go is niet zomaar een opslagplaats voor auto’s. Wij zorgen namelijk tot in de puntjes voor uw kostbare bezit. Zo plaatsen wij onder elke wagen een opvangbak in verband met olielekkage. Wilt u niet worden geconfronteerd met een lege accu als u uw auto na de winter stalling weer komt ophalen?

Carstorage&Go zorgt ervoor dat uw accu goed is geladen en uw auto zonder problemen start. Carstorage&Go is dé keuze als u zoekt naar een betrouwbare en veilige plaats om uw auto tijdens de winter, de zomer of voor langere tijd te stallen.

Uw auto veilig in de winter stalling

Bij Carstorage&Go is uw auto in veilige handen. Wij bewaken uw bezig 24 uur per dag, zeven dagen per week. Wilt u tijdens de winter stalling toch af en toe gebruik maken van uw auto dan is dat geen enkel probleem. Wij zorgen dat uw gereed staat op het moment dat u deze nodig heeft. Neem gerust contact op met Carstorage&Go als u meer wilt weten over het stallen van uw auto tijdens de winter.

Leuk promofilmpje